Gelderland

Overleden vrouw op A1 Bathmen zocht mogelijk telefoon op snelweg

BATHMEN/A1 – De vrouw die zaterdagavond op de A1 bij Bathmen werd aangereden door meerdere auto’s en hierna overleed, zocht mogelijk een mobiele telefoon op de snelweg. Dat laat de politie weten na meerdere getuigenverklaringen.

Zaterdagavond rond 23:30 uur ging het gruwelijk mis op de A1. De auto waarin meerdere personen zaten reed over de A1 bij Bathmen toen een van hen een telefoon uit de auto liet vallen. De auto werd op de snelweg stilgezet en een vrouw stapte uit. Zij werd door meerdere automobilisten aangereden en overleed ter plekke aan haar verwondingen. Direct na het ongeval werd de snelweg afgesloten door de politie voor onderzoek.

De bestuurder van de auto waarin de vrouw zat is aangehouden. Hij wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag en het betrokkenheid bij het dodelijke ongeval. De politie heeft voor omstanders en getuigen slachtofferhulp aangeboden. De identiteit van de overleden vrouw is niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen