Zuid-Holland

Flinke schade na ongeval op Provincialeweg N206 Katwijk

KATWIJK – Dinsdagmiddag 28 november tegen 17.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Provinciale weg N206 – N206 L 19,3 in Katwijk.

Het ongeval gebeurde tussen twee personenauto’s. Een personenauto botste, door nog onbekende reden, op zijn voorligger. De politie en ambulancedienst waren snel aanwezig waarna twee rijbanen op de N206 richting Leiden werden afgesloten. Het verkeer mocht op aanwijzing van de politie via de busbaan verder rijden. De bestuurder van de personenauto die achterop botste, werd nagekeken door ambulancepersoneel.

Door het ongeval was het verkeer enorm gehinderd en stond er een file van een paar kilometer. Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen