Utrecht

Persoon gewond na steekpartij Puntenburgerlaan Amersfoort

AMERSFOORT – Dinsdagochtend 28 november omstreeks 02.00 uur heeft een steekincident plaatsgevonden in de omgeving van de Puntenburgerlaan in Amersfoort. 

Omwonende van de wijk Soesterkwartier hoorde een hoop geschreeuw op straat en namen een kijkje. Zij zagen hoe een aantal personen ruzie hadden en hoorde dat één van de personen om hulp riep. Het slachtoffer zou namelijk gestoken zijn riep hij over straat, en rende weg van de mogelijke verdachte. Het slachtoffer rende vervolgens vanaf de Groningerstraat de Hollandsestraat in. De omwonende zijn er ook achteraan gerend en melde aan 112 dat het slachtoffer de Puntenburgerlaan was opgerend ter hoogte van nummer 93, een locatie van Kwintes. 

Agenten en een ambulance kwamen daar ter plaatse en troffen hier een slachtoffer aan met een flinke steekwond. Na behandeling door het ambulancepersoneel werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. 

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de dader, maar heeft deze nog niet kunnen aantreffen. Ook werd er in de directe omgeving van het incident onderzoek gedaan op straat. 

Wat de aanleiding is geweest, is niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht. 

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen