Friesland

Overval op Shell tankstation in Leeuwarden, dader gevlucht

LEEUWARDEN – Vrijdagmiddag 1 december om 12.50 uur heeft een overval plaatsgevonden aan de Prof. mr. P.S. Gerbrandyweg in Leeuwarden.

Een overvaller had het gemunt op het tankstation van Shell. De overvallers zijn na de overval in een onbekende richting gevlucht. De politie heeft het tankstation van Shell afgezet met linten. Er is een onderzoek opgestart door de politie om er achter te komen wie de dader is. Even verderop had de politie een tas in een boom aangetroffen en deze is meegenomen voor onderzoek, of deze van de overvaller is, is niet bekend. De politie heeft een Burgernet-melding uitgestuurd met informatie over de dader. De politie is op zoek naar een manspersoon tussen de 25 en 30 jaar, mogelijk licht getint, gekleed in een donkere jas, een zwarte muts onder een capuchon, zwarte (trainings)broek met een witte streep aan de zijkant, zwarte schoenen en hij heeft een zwart tasje die hij kruislings over zijn borst draagt. Ook geeft de politie aan dat als hij gezien wordt direct 112 gebeld moet worden en dat hij niet benaderd mag worden.

De politie heeft een zoektocht gehouden in de Vrijheidswijk. Het is niet bekend of er iets buit is gemaakt. Niemand raakte gewond bij de overval.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen