Utrecht

UPDATE | Drie personen overleden na ongeval op A1 waaronder twee kinderen van 12 en 14 jaar oud

AMERSFOORT – Bij het ongeval op de A1 gisterenavond bij Amersfoort zijn drie personen om het leven gekomen. Het gaat om twee kinderen van 12 en 14 jaar uit Hilversum en de veroorzaker van het ongeval. Dat laat de politie weten.

Rond 22:00 uur ontving de politie meerdere meldingen over de spookrijder. De bestuurder, een 19-jarige man uit Roemeniƫ botste frontaal op een andere auto met een enorme ravage tot gevolg. De hulpdiensten rukten massaal uit

De twee kinderen van 12 en 14 jaar oud zijn overleden. Hun ouders raakte zwaargewond en liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis. De veroorzaker van het ongeval overleed later in het ziekenhuis.

De A1 werd in beide richtingen tussen knooppunt Hoevelaken en Barneveld volledig afgesloten. De politie heeft het ongeval in onderzoek. Voor de betrokkenen en getuigen is Slachtofferhulp ingeschakeld.

Foto: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen