Gelderland

Auto slaat over de kop na ongeval tijdens avondspits A50 Beemte-Broekland

BEEMTE-BROEKLAND/A50 – Op de A50 ter hoogte van Beemte-Broekland is tijdens de avondspits een auto over de kop geslagen na een ongeval.

Het ongeval gebeurde rond 16:50 uur, net aan het begin van de avondspits. Bij het ongeval belandde een van de auto’s op de kop op de snelweg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vanwege het ongeval stond er een forse file op de A50 richting Apeldoorn. Het verkeer kon langzaam via de vlucht- en uitvoegstrook langs het ongeval passeren.

Een berger heeft de auto afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen