Noord-Holland

Felle uitslaande brand in interieurwinkel Kerklaan Heemstede

HEEMSTEDE – Woensdagavond 6 december om 18.35 uur was brand ontstaan in een winkel aan de Kerklaan in Heemstede.

Bij aankomst van de brandweer bevindt de brand zich in een interieurwinkel. De brand dusdanig uitslaand en hevig dat de brandweer besloten heeft om op te schalen naar het sein ‘grip 1, zeer grote brand’. Doordat de brand uitslaand is, komt er veel rookontwikkeling vrij, welke in de omgeving te zien is. De brandweer heeft ook meetploegen ingezet om in de omgeving te controleren op eventuele gevaarlijke stoffen die vrijgekomen zijn bij de brand.

Het is onduidelijk hoe de brand ontstaan is. De politie heeft de straat volledig afgezet voor verkeer. Ook een NL-Alert is verzonden naar de omgeving met het advies om binnen te blijven en ramen en deuren te sluiten.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen