Zuid-Holland

Arrestant (60) overleden in politiecel Rotterdam, Rijksrecherche doet onderzoek

ROTTERDAM – Een 60-jarige arrestant is gisteren in een politiecel aan de Doelwater in Rotterdam overleden. De Rijksrecherche heeft een onderzoek ingesteld.

De politie kwam ter plaatse bij een melding van een onwel geworden persoon. De politie besloot om de man aan te houden voor openbare dronkenschap. Hij is toen overgebracht naar het politiebureau om daar zijn roes uit te slapen.

Op het bureau kreeg de politie het advies van een arts om de man voor controle om het half uur te wekken. Bij de laatste controle constateerden agenten geen ademhaling en werd direct met reanimatie gestart. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij is overleden.

De Rijksrecherche heeft het incident in onderzoek.

Gerelateerde artikelen