Zuid-Holland

Twee overleden personen gevonden in woning Brouwerstraat Rijnsburg

RIJNSBURG – Zaterdagmiddag 9 december omstreeks 12.20 uur zijn meerdere woningen ontruimd aan de Brouwerstraat in Rijnsburg.

Meerdere hulpdiensten werden met spoed ingezet om metingen te verrichten in een woning. De betreffende straat is door de politie volledig afgesloten. De brandweer heeft slangen uitgerold en is met ademlucht op een woning binnen gegaan. Twee ambulances staan uit voorzorg stand-by. Een opgeroepen traumateam werd niet meer ingezet. Vanwege politieonderzoek zijn een calamiteitencontainer en zwarte hekken naar de locatie gebracht.

In de woning zijn twee overleden personen aangetroffen door de hulpdiensten. De politie is een onderzoek gestart in de woning en gaat ervan uit dat de personen zijn overleden door koolmonoxide vergiftiging.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen