Noord Brabant

Poging tot overval bij tankstation aan Eindhovenseweg

GELDROP – Zondagavond rond 18.55 uur heeft er een poging tot overval plaatsgevonden bij een tankstation aan de Eindhovenseweg in Geldrop. Een jonge overvaller betrad het tankstation en toonde een voorwerp dat op een vuurwapen leek.

De medewerker van het tankstation vluchtte naar het magazijn, waarna de overvaller zonder buit is gevlucht. De medewerker heeft vervolgens de politie gewaarschuwd. De politieagenten in kogelwerende vesten, arriveerde snel op de locatie.

Een onderzoek is gestart en de politie zoekt naar getuigen van het incident. Er zijn geen meldingen van fysieke verwondingen. De politie vraagt personen die iets verdachts hebben gezien of andere relevante informatie hebben, om contact op te nemen.

De situatie is onder controle en de politie blijft aanwezig in de omgeving voor verder onderzoek en als veiligheidsmaatregel.

Gerelateerde artikelen