Utrecht

Drie fatbikes gestolen door groepje jongens station Amersfoort Schothorst

AMERSFOORT – De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de beroving van drie fatbikes op vrijdagavond 8 december bij station Amersfoort Schothorst.

Drie jongens fietsen op hun fatbikes als zij opeens op de Liendertseweg worden aangesproken door een groep van drie jongens. Ze worden door hen gevraagd om te stoppen. Omdat de drie jongens het niet vertrouwen besluiten zij om door te fietsen.

Nadat zij uit de fietstunnel kwamen, kwam een van de jongens voor het groepje rijden. Zij werden gedwongen om de fatbikes af te staan. Het drietal gaat er vervolgens met de fatbikes vandoor en laten de slachtoffers alleen achter.

Niet veel later werd een van de fatbikes gevonden met een verdacht die bij de fatbikes stond. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Amersfoort. Hij is direct door de politie aangehouden.

De politie onderzoekt deze beroving en is voornamelijk op zoek naar camerabeelden. Heb jij beelden in de buurt hangen en deze nog niet met de politie gedeeld? Via het tipformulier op de website van de politie kunt u de beelden direct uploaden. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Gerelateerde artikelen