Noord Brabant

Enorme ravage in Sleeuwijkse juwelierszaak na inbraak

SLEEUWIJK – De ravage in Juwelier ‘t Oude Schooltje aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk is enorm. In de nacht van zondag 10 december op maandag 11 december werd daar ingebroken.

Het gebeurde allemaal afgelopen nacht rond 03:00 uur. Onbekende personen hebben de deur naar de juwelier gesloopt en hebben zichzelf zo toegang verschaft tot de winkel. Daar hebben zij meerdere vitrines kapot geslagen en sieraden meegenomen. De juwelier laat op Facebook weten dat er geen reparaties of spullen van andere klanten zijn meegenomen.

Er wordt vermoed dat de daders zijn gevlucht in een auto via de Provincialeweg-Oost in de richting van Wijk en Aalburg. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844

Foto’s: Juwelier ‘t Oude Schooltje Facebook

Gerelateerde artikelen