Utrecht

Man rijdt met scootmobiel dwars door glazen deur Spuistraat Bunschoten-Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Op maandag 11 december heeft een ongeval plaatsgevonden bij een winkel aan de Spuistraat in Bunschoten. Een man in een scootmobiel reed bij het verlaten van de winkel door een glazen deur, die volledig in stukken brak.

De man raakte gewond, met name aan zijn hoofd. Verscheidene omstanders schoten te hulp en belden met spoed een ambulance voor de man. Terwijl ze wachtten op de ambulance, probeerden omstanders de bloeding te stoppen. Na een behandeling in de ambulance is de man naar zijn huisarts gebracht voor verdere behandeling. Agenten hebben geholpen bij de afhandeling. Op de straat lag een aanzienlijke hoeveelheid glas, die door winkelpersoneel is opgeruimd.

Foto’s: GinoPress BV

Gerelateerde artikelen