Noord-Holland

Politie treft 2 peutertjes in stromende regen aan zonder ouders in Amsterdam

AMSTERDAM – Onlangs kreeg de politie een nogal zorgwekkende melding binnen. Een omstander zag twee jonge peutertjes in de stromende regen vlak bij een zebrapad staan.

Het bleek om een jongetje van drie en een meisje van twee jaar oud te gaan. Het jongetje liep op blote voeten en het meisje kroop in een soort slaapzakje in de regen over straat. Ze waren uit hun huis geglipt/ De politie die ter plaatse kwam, bracht het tweetal naar het politiebureau omdat zij hun adres niet konden vertellen.

De vader van de kinderen meldde zichzelf niet veel later op het politiebureau. Hij verklaarde dat hij en zijn vrouw de hele nacht niet konden slapen door hun andere kind. Zij werden pas rond 11:00 uur wakker.

Uiteindelijk zijn de kinderen werd met de vader mee naar huis gegaan. Er is een melding zorgmelding opgemaakt door de politie.

Gerelateerde artikelen