Zuid-Holland

Zeven huizen ontruimd nadat grote steiger omvalt Tortellaan Katwijk

KATWIJK – Maandagmorgen 11 december om 08.30 uur is stormschade ontstaan aan de Tortellaan in Katwijk.

Bij een huizenblok is een grote steiger ingestort door de harde wind. De steiger ligt deels tegen de woningen aan. Aan de achterzijde van de woningen is de steiger op een aantal schuren gevallen. De brandweer is met meerdere eenheden ter plekke en heeft opgeschaald naar het sein ‘middelhulpverlening’. De bewoners van zeven woningen mogen tijdelijk niet terug naar de woningen.

Voor zover bekend is niemand gewond geraakt. De omgeving is afgesloten door de brandweer. Rond 09:30 uur gaf de Veiligheidsregio Hollands-Midden aan dat de bewoners van de betrokken woningen kunnen terugkeren naar hun woning. Een steigerbouwer zal de steiger gaan opruimen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen