Gelderland

Man en vrouw mishandeld in eigen woning tijdens overval Driestuk Epe

EPE – Bij een woning aan de Driesstuk in Epe is rond 3:30 uur een woningoverval geweest. Één of meer daders drongen de woning binnen en mishandelden de bewoners.

De man en vrouw raakten daarbij gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie voert inmiddels een groot onderzoek uit in de woning en achtergelegen stegen, bosschage en straten. Met speurhonden wordt de omgeving uitgekamd.

De Officier van Dienst van de politie kan nog niet met zekerheid zeggen of er sprake is van 1 of meer daders, en kan nog geen signalement delen. Ook is niet duidelijk of er buit is gemaakt, dit is onderdeel van het onderzoek. De Driesstuk en achtergelegen straat Schotakker zijn ruim afgezet.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen