Gelderland

Enorme ravage na brand en mogelijke explosie in winkel Arnhemseweg Apeldoorn

APELDOORN – Aan de Arnhemseweg in Apeldoorn zaten afgelopen nacht rond 03:00 uur meerdere buurtbewoners rechtop in bed na een harde knal.

De brandweer werd rond 03:00 uur gealarmeerd voor een melding van een woningbrand. Eenmaal ter plaatse bleek er een enorme ravage te zijn. De ruiten van een winkel zijn gesprongen en het glas ligt in duizenden stukjes over de straat. Ook lag er een zwart geblakerde fiets een stukje verderop.

Brandweerlieden hebben de brand geblust. Een fotocorrespondent ter plaatse meld dat het lijkt alsof er zwaar vuurwerk tegen het pand is gegooid. De politie doet onderzoek naar de toedracht, maar houdt rekening met brandstichting.

Mensen die informatie of tips hebben over deze brand worden verzocht contact op te nemen met de politie op het nummer 0900-8844.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen