Gelderland

Fietser overleden na zeer ernstige aanrijding met vrachtwagen Otterloseweg Ugchelen

UGCHELEN – Bij een zeer ernstig verkeersongeluk op de Otterloseweg (N304) tussen Apeldoorn en Hoenderloo, is ter hoogte van Ugchelen een fietser om het leven gekomen. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn of haar verwondingen. 

Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur op de Otterloseweg ter hoogte van de Hoenderloseweg. Door een nog onbekende oorzaak kwam de fietser in botsing met een vrachtwagen. De fietser kwam hard ten val en overleed ondanks alle inspanningen van de massaal uitgerukte hulpdiensten. 

De vrachtwagen kwam na de botsing op zo’n vijftig meter afstand verderop tot stilstand.  De brandweer heeft schermen geplaatst om het incident af te schermen. 

De Otterloseweg is tussen Hoenderloo in de richting van Apeldoorn volledig afgesloten. Dit gaat nog zeker tot begin van de middag duren in verband sporen onderzoek van de verkeersongevallen dienst.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen