Gelderland

Grote schok in Apeldoorn na overlijden 16-jarige jongen na ongeval Otterloseweg Ugchelen

UGCHELEN – De schok in Apeldoorn is groot na het tragische ongeval gisterenochtend op de Otterloseweg in Ugchelen. Daar kwam bij een ernstig ongeluk met een vrachtwagen een 16-jarige jongen uit Apeldoorn om het leven.

Gisterenochtend ging het rond 08:30 uur helemaal mis. De 16-jarige jongen werd op zijn fiets geschept door een vrachtwagen. De hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, maar dit was tevergeefs. Het jonge slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Op social media wordt vol ongeloof gereageerd op het overlijden van de pas 16-jarige jongen. Nog amper vier weken geleden was er nog een dodelijk ongeval met een jong slachtoffer te betreuren. Bij dat ongeval op de Deventerstraat in Apeldoorn kwam een 15-jarig meisje om het leven.

De vrachtwagenchauffeur van het ongeval gisterenochtend is een 30-jarige man uit Veenendaal. Hij is direct na de aanrijding meegenomen naar het politiebureau. Dat is een standaard protocol bij dodelijke aanrijdingen.

Gerelateerde artikelen