Noord-Holland

Politie vindt lichaam van persoon die al 3 jaar dood in woning Amsterdam ligt

AMSTERDAM – In Amsterdam-Zuidoost hebben agenten een overleden persoon gevonden waarvan gedacht wordt dat deze al drie jaar in de woning ligt.

Agenten kregen woensdagochtend een melding van een buurtbewoner en zijn toen de woning binnengegaan. Uit uitvoerig onderzoek door de recherche moet blijken wat de doodsoorzaak is. Volgens de politie lijkt het om een natuurlijke dood te gaan. In de woning zijn geen sporen van braak te vinden.

De politie vraagt ook om een beetje op elkaar te letten: “Heeft u iemand in uw omgeving waar u zich zorgen om maakt, omdat iemand plotseling stiller lijkt, niet meer naar buiten komt, afspraken niet nakomt, en wiens brievenbus steeds voller wordt? Twijfel niet en neem contact op met de politie.”

Gerelateerde artikelen