Gelderland

Snelle BMW M5 total loss na eenzijdig ongeval Laan van Malkenschoten Apeldoorn

APELDOORN – Op de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De auto raakte daarbij total loss.

Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de BMW M5 met een nieuwwaarde van ruim anderhalve ton de macht over het stuur kwijt. Hij ramde een hekwerk van enkele meters lang langs een fietspad uit de grond om vervolgens midden op de weg tot stilstand te komen.

De auto raakte zwaar beschadigd aan de zijkant door het hekwerk. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol of drugs.

De auto is afgesleept door een berger. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Vanwege olie op het wegdek en de schade aan het hekwerk blijft ene rijstrook op de Laan van Malkenschoten afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen