Gelderland

Scooterrijder aangereden door automobilist Generaal van Heutszlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijder is zondagmiddag lichtgewond geraakt bij een ongeluk op de Generaal van Heutszlaan in Apeldoorn. De gewonde scooterrijder wordt momenteel nagekeken en behandeld in de ambulance.

Rond 13.30 uur ging het mis op de kruising met het Verzetsstrijderspark. De scooterrijder en automobilist kwamen met elkaar in botsing doordat zij elkaar over het hoofd zagen. Op de scooter zaten een meisje en een jongen. Het meisje raakte onder andere gewond aan haar gezicht. Zij kreeg het advies om langs de huisartsenpost te gaan. De jongen raakte niet gewond.

Zowel de auto als scooter liepen bij het ongeluk flink wat schade op. De politie neemt verklaringen af van de betrokkenen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen