Gelderland

Automobilist botst tegen boom tegenover politiebureau Europaweg Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist raakte maandagochtend lichtgewond bij een eenzijdig ongeluk op de Europaweg in Apeldoorn. De bestuurder kwam ter hoogte van het politiebureau in aanrijding met een boom.

Het incident vond plaats in de vroege ochtend, rond 05.30 uur. De oorzaak van het eenzijdige ongeluk is nog onbekend. De bestuurder raakte om onduidelijke redenen van de weg en botste hard tegen een boom. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, aangezien het ongeluk zich schuin tegenover de 112-meldkamer en het politiebureau gebeurde.

Ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht en lichte verwondingen geconstateerd. Na behandeling en onderzoek in de ambulance was ziekenhuisopname niet nodig.

De politie heeft een verklaring van de bestuurder opgenomen. Een bergingsbedrijf heeft de ernstig beschadigde auto weggesleept. Als gevolg van het ongeluk werd één rijbaan afgesloten, waardoor het verkeer om en om langs het incident werd geleid.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen