Noord-Holland

Enorme ravage nadat bestelbus tegen boom botst Blaricummerstraat Huizen

HUIZEN – Woensdagmorgen 20 december om 10.55 uur heeft een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Blaricummerstraat in Huizen.

De hulpdiensten werden groots ingezet, zo ook werd een Mobiel Medisch Team (MMT) per traumahelikopter ingevlogen. De brandweer is ingezet om het slachtoffer te bevrijden en de brandweermannen hebben met gebruik van hydraulisch gereedschap het voertuig opengeknipt. Het ambulancepersoneel is ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen.

Één persoon werd op eventuele verwonding gecontroleerd door het ambulancepersoneel en werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft schermen geplaatst om zo het zicht te ontnemen van omstanders. Door de klap was het motorblok uit het voertuig geslingerd.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen