Gelderland

Fietser zwaargewond nadat boom op duo-fiets valt Molenallee Wilp

WILP – Rond 16:35 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar de Molenallee in Wilp. Ter hoogte van ZoZijn viel een boom op een zogenaamde duo-fiets, waar een persoon samen met een begeleider op kan fietsen.

Een van de opzittenden raakte bekneld onder de takken en raakten zwaargewond. Brandweer, 3 ambulances en een traumahelikopter rukten uit. Volgens agenten ter plaatse is 1 van de 2 slachtoffers zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht, de arts die met de traumaheli is ingevlogen rijdt mee.

De andere persoon is volgens agenten ter plaatse lichtgewond geraakt, na behandeling in de ambulance kon deze persoon weer naar huis. De Molenallee en naastgelegen fietspad zijn volledig afgesloten. Intussen zijn er al meerdere bomen omgewaaid.1

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen