Zuid-Holland

Jongeren onder invloed van alcohol slaan met auto over de kop en belanden in tuin van woning Poortugaal

POORTUGAAL – Donderdagavond 21 december rond 23.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Albrandswaardsedijk in Poortugaal.

Drie jongeren in een auto verloren in een bocht de macht over het stuur van de auto. De jongeren vlogen vervolgens door een hek heen en eindigde hierna op de kop met de auto in de tuin van een hoekwoning. De bewoners van de hoekwoning schrokken zich rot van een harde klap en zagen tot hun verbazing een auto in hun tuin liggen. Ondanks dat de airbags van de auto zijn uitgeklapt en de auto flink is beschadigd, konden de jongeren zelf het voertuig verlaten. Bij aankomst van de politie was al snel duidelijk dat de inzittende onder invloed van alcohol waren. Zij vertelde vervolgens alle drie niet te hebben gereden en dat een nuchter persoon de bestuurder was en die zou zijn weggerend.

De politieagenten trapte niet in het verhaal van de jongeren. Een jongeman is door het personeel van een ambulance nagekeken en hierna overgebracht naar een ziekenhuis. De twee jongedames die in de auto zaten zijn alleen erg geschrokken. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de tuin gehaald en meegenomen. De politie doet nog verder onderzoek naar het verkeersongeval.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen