Zeeland

Automobilist slaat over de kop en eindigt ondersteboven in sloot Rijksweg N59 Nieuwerkerk

NIEUWERKERK – Maandagmorgen 25 december om 01.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg – N59 in Nieuwerkerk.

Een automobilist was van de weg geraakt en over kop geslagen. De auto kwam op zijn kop in een sloot terecht. Een voorbijganger twijfelde geen moment en sprong direct het water in om de bestuurder te redden. Door de brandweer is de zijkant van de auto open geknipt om zeker te zijn dat er verder geen inzittenden waren. Het slachtoffer werd na behandeling met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Een opgeroepen traumateam kwam niet meer ter plekke. De voorbijganger, die de sloot in sprong, is nagekeken in een ambulance, maar bleef ongedeerd.

Met behulp van een kraan van de brandweer is het wrak uit de sloot getakeld. De politie heeft het eenzijdige ongeval in onderzoek.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen