Gelderland

Redgereedschap gestolen uit blusvoertuig brandweerkazerne Ede

EDE – Maandagmiddag 25 december rond 04.00 uur heeft een inbraak plaatsgevonden aan de Willy Brandtlaan in Ede.

In de brandweerkazerne Stadspoort is ingebroken. De dader(s) hebben redgereedschap uit een tankautospuit gehaald en zijn ervandoor gegaan. Door de inbraak is een reserve tankautospuit door de brandweerkazerne in gebruik genomen, omdat hun eigen tankautospuit niet gebruikt kan worden door de ontbrekende middelen. Het is niet de eerste keer dat in kazerne Stadspoort een inbraak is geweest. 14 juni 2023 was er ook al een inbraak geweest.

De politie zoekt dringend naar getuigen. Voor zover bekend is er nog geen verdachte opgepakt.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!