Gelderland

Automobilist belandt in Apeldoorns Kanaal Eerbeek, bestuurder naar ziekenhuis

EERBEEK – Een automobilist is tegen het einde van de middag met zijn auto in het Apeldoorns Kanaal belandt.

De bestuurder reed over de Apeldoornseweg tussen Apeldoorn en Eerbeek toen hij door een onbekende oorzaak van de weg raakte, door het riet heen schoot en vervolgens in het water belandde. De bestuurder is uiteindelijk zelf uit de auto gekomen. De brandweer heeft hem de kant op geholpen. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gecontroleerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Een duikteam van de brandweer van Deventer dat werd opgeroepen hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

De auto is door een berger uit het water getakeld en afgevoerd.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen