Gelderland

Gewonde bij incident op woonwagenkamp Kostverloren Apeldoorn

APELDOORN – De hulpdiensten zijn afgelopen nacht met spoed gealarmeerd voor een incident op een woonwagenkamp aan de Kostverloren in Apeldoorn.

Rond 00:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een ambulance en meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. Ook kwam de brandweer later ter plaatse voor een nacontrole brand melding. Zij kwamen ter plaatse met een blusvoertuig, een Officier van Dienst en een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Er is een slachtoffer gewond geraakt. Deze is naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon niet meer informatie geven. Een woordvoerder laat weten dat zij hopelijk in de loop van de ochtend met meer informatie zullen komen.

Netbeheerder Liander kwam later in de nacht ook ter plaatse.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen