Vermist

Yoran Krol (16) nog altijd vermist, nieuwe zoektocht door duikers

SLEEUWIJK – Er wordt nog altijd druk gezocht naar de vermiste 16-jarige Yoran Krol van 16 jaar oud. Hij verdween afgelopen zaterdagnacht.

Afgelopen zondag werd er al met boten en een politiehelikopter gezocht op en rond de rivier de Nieuwe Merwede. Deze zoektocht leverde vooralsnog niks op. Gisteren werd er ook gezocht door het duikteam van Landelijk Team Onderwaterzoekingen. Er werd tot 16:00 uur gezocht, maar de sterke stroming maakte de zoektocht een stuk moeilijker.

Yoran Krol, afkomstig uit Sleeuwijk, werd voor het laatst waargenomen op zaterdagavond nabij jongerencentrum De Pomp aan de Sportlaan in Almkerk. Zijn fiets werd aangetroffen langs de oever van de Merwede op zondag. Echter, er zijn geen aanwijzingen over Yoran zelf. Een politiewoordvoerder meldt: “De omstandigheden rondom zijn verdwijning zijn onbekend. Er bestaat een mogelijkheid dat hij in het water is beland.”

Gerelateerde artikelen