Overijssel

Gewonde en aanhouding na steekpartij Ceintuurbaan Deventer

DEVENTER – Aan de Ceintuurbaan heeft gisterenavond rond 21:30 uur een steekincident plaatsgevonden. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk, maar een woordvoerder van de politie bevestigt wel dat er 1 gewonde naar het ziekenhuis is gebracht en 1 persoon is aangehouden. Agenten in kogelwerende vesten kwamen met meerdere auto’s op de melding af.

Kort na de melding op de Ceintuurbaan stopte een auto bij het Avia tankstation aan de Henri Dunantlaan in Deventer. Volgens een getuige stapte een gewonde man uit de auto, hij had een forse wond aan zijn arm. Kort daarna arriveerde de politie ook bij het tankstation, evenals een ambulance. De gewonde man is meegenomen naar het ziekenhuis. Hoewel het voor de hand ligt kon een politiewoordvoerder vrijdagavond nog niet bevestigen of het om het slachtoffer van het steekincident gaat aan de Ceintuurbaan gaat, de situatie wordt nog onderzocht. De auto is door agenten doorzocht.

Bij de woning aan de Ceintuurbaan is iemand meegenomen door agenten. Ook in de woning en op straat voor de woning is onderzoek gedaan. Naar verwachting komt er zaterdag in de loop van de ochtend meer informatie beschikbaar vanuit de politie.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen