Gelderland

Aanhanger in brand op oprit woning Harderwijk, vuurwerk mogelijk oorzaak

HARDERWIJK – Op oudjaarsdag werd de brandweer van Harderwijk zondagochtend opgeroepen voor een brand in een aanhanger op een oprit van een woning.

Rond 10:30 uur ontdekte men een brand in een aanhanger aan de Couperuslaan. De bewoner was al begonnen met blussen met een tuinslang voordat de brandweer ter plaatse was. Bij hun aankomst waren de vlammen reeds gedoofd, en restte slechts het afblussen van smeulende resten.

De brand lijkt te zijn veroorzaakt doordat er vermoedelijk vuurwerk in de aanhanger was gegooid. Gelukkig kon de bewoner snel handelen om verdere schade te voorkomen, en er deden zich geen verwondingen voor. De brandweer heeft de situatie gecontroleerd en keerde terug naar de kazerne.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen