Utrecht

Enorme vlammen na brandstichting in container tegen schutting Driehoeksweg Soest

SOEST – Zaterdagavond 30 december rond 23.30 uur heeft een flinke buitenbrand gewoed aan de Driehoeksweg in Soest.

Op het parkeerterrein, tegen een houten schutting hebben onbekende een grote container in brand gestoken. De vlammen kwamen meters hoog boven de schutting uit. Bezorgde buurtbewoners waren bang dat het zou overslaan naar een naastgelegen carport welke nog geen twee meter van de vlammen verwijderd was. 

De opgeroepen brandweer wist het vuur snel onder controle te brengen en kon hiermee overslag naar de carport weten te voorkomen. Een deel van de houten schutting met begroeiing is flink vernield, van de container is niks meer van over. 

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen