Overijssel

Jong meisje ‘in elkaar getrapt’ in centrum Deventer, politie zoekt getuigen

DEVENTER – In het hart van Deventer heeft zich op donderdagmiddag een vechtpartij plaatsgevonden waarbij een jong meisje slachtoffer werd van fysiek geweld. De politie deelt op hun Instagram-account een getuigenoproep.

Het incident vond plaats rond 15.20 uur en betrof een mishandeling waarbij zeven minderjarige meisjes betrokken waren, zo vermeldde de politie. De politie spreekt over 7 ‘stoere’ en minderjarige ‘dames’ die het meisje in elkaar schopten en daarbij alles gefilmd hebben.

Personen met relevante informatie worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Het meisje is na een ziekenhuisbezoek weer thuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Gerelateerde artikelen