Gelderland

Automobilist vliegt uit de bocht en belandt op zijkant afrit A1 Ugchelen

APELDOORN – Een automobilist is maandagavond met zijn auto van de weg geraakt in de bocht van de A1 bij afrit Ugchelen. De auto raakte fors beschadigd en moest door een berger op vier wielen worden getakeld.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 21.00 uur in de bocht van de afrit richting Ugchelen. De automobilist raakte door nog onbekende oorzaak in de berm waarna hij zijn auto probeerde terug te sturen en met zijn auto op zijn zijkant terecht kwam.

De politie kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de politie was de mannelijke bestuurder al zelfstandig via het dakraam uit de auto geklommen. De man bleek zonder kleerscheuren uit de auto te zijn gekomen.

Een berger kwam ter plaatse om de auto, eerst op vier wielen te takelen en vervolgens af te slepen. De afrit zal vanwege bergingswerkzaamheden worden afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen