Gelderland

Pizzabezorger en fietser gewond na aanrijding Ugchelseweg Apeldoorn

APELDOORN – Twee personen zijn lichtgewond geraakt bij een botsing tussen een pizzabezorger en een fietsster op de Ugchelseweg in Apeldoorn.

Het ongeval vond plaats rond 18.00 uur op de Ugchelseweg, nabij het politiebureau. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de fietsster direct onderzocht en behandeld in de ambulance. Vanwege het slechte weer is zij uiteindelijk door de ambulance naar huis gebracht.

De pizzabezorger had enige last van zijn been en is ook ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Beiden hebben het advies gekregen om bij aanhoudende klachten een bezoek aan de huisarts te brengen.

Zowel de fiets als de scooter liepen schade op als gevolg van de aanrijding. De pizza’s die de bezorger zou afleveren, zijn door een andere bezorger bezorgd.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen