Friesland

Audi van Landelijke Eenheid politie betrokken bij ongeval Harlingerstraatweg Leeuwarden

LEEUWARDEN – Woensdagmorgen 3 januari om 10.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Harlingerstraatweg in Leeuwarden.

Door nog onbekende oorzaak is een auto van de Landelijke Eenheid achterop een personenvervoersbusje gebotst. Deze schoot vervolgens door tegen een bestelbus. De Audi van de politie raakte zwaar beschadigd. Meerdere personen zijn gecontroleerd in een ambulance. Na behandeling is een persoon vervoerd naar een ziekenhuis.

De politie heeft laten weten dat er tijdens het ongeval een achtervolging bezig was met de bestuurder van een BMW. De bestuurder vertoonde gevaarlijk rijgedrag waarna een achtervolging ontstond. De bestuurder kon in de buurt van het ongeval aangehouden worden.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen