Gelderland

Automobilist gewond na eenzijdig ongeval Zutphensestraat Apeldoorn

APELDOORN – Een man is afgelopen nacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Zutphensestraat (N345) bij Apeldoorn. De man is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 02.45 uur. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de tweebaans N-weg en kwam na ongeveer 50 meter door de berm te zijn gereden onder aan de weg tegen een boom tot stilstand. De auto belde zelf 112 na de crash waarna direct meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer en ambulancedienst met spoed werden aangestuurd.

Bij aankomst bleek de bestuurder al zelf uit de auto te zijn gestapt. Hij werd door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De politie geeft aan dat er geen sprake is van alcohol of drugs gebruik. De toedracht van het ongeluk blijft nog een raadsel.

De zwaar beschadigde auto zal door een berger uit de greppel moeten worden gehaald. Eén deel van de N345 was vanwege het ongeluk afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen