Gelderland

Fietsster loopt forse hoofdwond op na val Deventerstraat Apeldoorn

APELDOORN – Een fietsster is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising Deventerstraat met de Vlijtseweg in Apeldoorn. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur, vermoedelijk doordat de automobilist de fietsster over het hoofd zag. Afslaand verkeer heeft namelijk tegelijkertijd groen met de fietsers. Het is ook niet de eerste keer dat het hier fout is gegaan.

De fietsster kwam ongelukkig ten val en raakte gewond. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over haar. De vrouw liep onder andere een forse hoofdwond op en is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie sloot vanwege het ongeluk een deel van de kruising af. Hierdoor ontstond er flinke verkeershinder. Nadat de ambulances waren vertrokken en de agenten verklaringen hadden opgenomen van zowel de betrokkenen als van getuigen werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen