Gelderland

Automobilist belandt op de kop in sloot Gravenstraat Voorst

VOORST – Op de Gravenstraat in Voorst is donderdagavond een automobilist van de weg geraakt en op de kop in de sloot belandt. De bestuurder raakte wonder wel niet gewond en kon zelfstandig uit de auto komen. 

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en troffen de auto op de kop in een sloot langs de weg aan. De bestuurder was zelfstandig via de bijrijderskant uit de auto geklommen. De man werd door toegesnelde agenten opgevangen in de politieauto in afwachting van de ambulance. Het ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, maar hij bleek geen verwondingen te hebben opgelopen bij het ongeluk. 

De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. Ten tijde van het ongeluk regende het flink, of dat een rol heeft gespeeld bij het ongeluk is niet bekend. De auto raakte zwaar beschadigd en wordt door een berger afgesleept. 

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen