Gelderland

Automobiliste botst tegen boom Barnewinkel Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste is vrijdagochtend met haar auto uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst op de Barnewinkel in Apeldoorn. De vrouw raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 10.30 uur in de bocht van de Bouwmeestershoeve met de Barnewinkel in de Apeldoornse wijk de Maten. De automobiliste reed in de bocht rechtdoor, reed een grasveld op en kwam tegen een boom tot stilstand. De ravage had nog groter kunnen zijn als de boom er niet stond. Achter de boom stond namelijk een elektriciteitshuisje.

De vrouw raakte bij het ongeluk gewond. De toegesnelde hulpdiensten hebben zich over haar ontfermd waarna zij per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. De zwaar beschadigde auto wordt door een berger afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen