Gelderland

Man zwaargewond na val in woning Oosterlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een man op leeftijd is vannacht zwaargewond geraakt nadat hij ongelukkig ten val kwam in zijn woning aan de Oosterlaan in Apeldoorn en liep daarbij een forse hoofdwond op. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

De hulpdiensten werden rond 00.30 uur gealarmeerd, twee ambulances en een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. Bij aankomst van het ambulancepersoneel hebben zij zich direct over de gewonde man ontfermd. De man is vervolgens in een vacuüm-matras gelegd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter kon niet vliegen wegens het slechte weer. 

Waardoor de man ten val kwam, is niet bekend. De inzet van de hulpdiensten trok enig bekijks van omwonenden. 

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen