Zuid-Holland

Vrouw ontvangt afgelopen maanden enveloppen met veel geld in Rotterdam

ROTTERDAM – Een vrouw in Rotterdam die aan de Schiedamseweg woont heeft in de afgelopen maanden meerdere enveloppen gekregen met geld erin. Er is alleen een probleem, de enveloppen zijn verkeerd bezorgd.

Een paar maanden geleden viel de eerste envelop op de mat met 250 euro. Daarbij zat een briefje met de tekst “Doe er iets leuks mee of geef het aan een goed doel”. Het adres of de volledige naam van de afzender ontbreekt. De eigenaresse van de woning besloot om de 250 euro te schenken aan een goed doel en vergat het hele voorval.

Niet veel later volgde er een tweede envelop met 600 euro en nog wat later een envelop met 1.000 euro. De vrouw wist zich geen raad meer en meldde dit daarom bij de politie.

De politie vermoedt dat de enveloppen zijn verstuurd door een 70-jarige Turkse man. Deze blijkt totaal onvindbaar na een grondig onderzoek van de politie. Zij hebben alle systemen doorgezocht, maar worden er niet wijs uit.

De vrouw heeft het geld overgemaakt aan een goed doel, meld RTV Rijnmond.

Gerelateerde artikelen