Zuid-Holland

Persoon overleden na felle woningbrand Pleinweg Rotterdam-Charlois

ROTTERDAM – Zaterdagmorgen 6 januari tegen 02.20 uur was brand ontstaan in een portiekwoning aan de Pleinweg in Rotterdam.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit een woning op de derde en vierde verdieping van een portiekflat. De brandweer schaalde meteen voor extra materiaal op naar middelbrand waarna al snel verder grote brand werd gemaakt. Naast de brandweer kwamen meerdere ambulances ook ter plekke. De brandweer heeft 16 woningen ontruimd en hiervan zijn 5 bewoners met rookintoxicatie door ambulancepersoneel nagekeken. In de woning waar de brand is uitgebroken werd door de brandmannen een overleden persoon aangetroffen.

De politie heeft een plaats delict gemaakt en doet onderzoek.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen