Gelderland

Twee gewonden na schietpartij Arnhem, DSI doet inval

ARNHEM – Aan de Wildervankstraat in Arnhem heeft afgeslopen nacht een schietpartij plaatsgevonden waarbij twee gewonden zijn gevallen.

De melding kwam omstreeks 00:40 uur binnen bij de hulpdiensten. Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumahelikopter rukten met spoed uit. Na een korte behandeling zijn de twee slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie liet de Dienst Speciale Interventies ter plaatse komen om een woning binnen te vallen. In deze woning zou een persoon aanwezig zijn. Deze is door de politie aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek naar de schietpartij werd de straat met afzetlint afgesloten. De redenen van de schietpartij worden op dit moment onderzocht.

Foto’s: 112 Nieuws Nederland

Gerelateerde artikelen