Gelderland

Veel schade na ongeval met personenauto en taxibusje Jachtlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een personenauto en een taxibusje zijn dinsdagmiddag fors beschadigd geraakt na een harde botsing op de Jachtlaan in Apeldoorn. Beide bestuurders zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar niemand bleek verwondingen te hebben overgehouden aan de botsing. 

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op kruising Jachtlaan met de Soerenseweg. De bestuurder van de zwarte auto, waarvan de voorzijde flink gehavend is, zou door het rode verkeerslicht zijn gereden met een botsing met het taxibusje tot gevolg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Agenten sloten een deel van de kruising af. Het ambulancepersoneel ontfermden zich ondertussen om de bestuurders. Na controle bleken zij geen verwondingen te hebben opgelopen. In het taxibusje, zat voor zover bekend geen passagiers. 

De politie heeft verklaringen opgenomen van de bestuurders en van getuigen.

De twee voertuigen zijn door een berger afgesleept. Nadat de voertuigen waren geborgen werd de kruising weer vrijgegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen