Gelderland

Automobilist ramt lantaarnpaal en belandt rechtop in sloot Ugcheleseweg Ugchelen

UGCHELEN – Een merkwaardig ongeval op de Ugchelseweg in Ugchelen vanavond. Daar botste een automobilist op een lantaarnpaal om vervolgens rechtop in een sloot te belanden.

Het gebeurde ter hoogte van de kruising met de Laan van Westenenk. De bestuurder wilde een bocht nemen, maar verloor daarbij de macht over het stuur, ramde een lantaarnpaal en belandde rechtop in een sloot.

De hulpdiensten waaronder de brandweer werden met spoed gealarmeerd. De inzittende raakte wonder boven wonder niet gewond. Wel raakte de auto zwaarbeschadigd. De auto is door ene berger uit de sloot gehaald en vervolgens afgesleept.

Opmerkelijk is dat er een flink slipspoor zichtbaar is op de kruising waarvandaan de auto kwam gereden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen