Zuid-Holland

Grootschalige zoekactie naar vermiste 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Aankomende zaterdag 13 januari zal er een gecoördineerde zoekactie plaatsvinden naar de vermiste 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk.

De jongen wordt al sinds 24 december vermist en zijn familie maakt zich ernstige zorgen om zijn welzijn. De familie organiseert deze actie in samenwerking met zowel de politie als het Coördinatie Platform Vermissing (CPV). Bovendien hebben ze een dringende oproep via sociale media verspreid om hulp te krijgen bij het zoeken naar hun zoon, die sinds 24 december vermist is.

Sinds ongeveer 00:30 uur op 24 december 2023 wordt de 16-jarige Yoran vermist uit Sleeuwijk. De laatst bekende locatie waar hij gezien is, is bij jongerencentrum ‘De Pomp’ aan de Sportlaan 3A in Almkerk. Hij draagt een opvallend donkerblauw bomberjack met crèmekleurige mouwen en een spijkerbroek.

Gerelateerde artikelen