Utrecht

Hulpdiensten rukken massaal uit voor mogelijk persoon onder ijs Valutaboulevard Amersfoort

AMERSFOORT – De hulpdiensten zijn vanavond met spoed gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water aan de Valutaboulevard in Amersfoort. Na een intensieve zoekactie in en rondom de sloot aan de Valutaboulevard in Amersfoort, waarbij de brandweer zowel op als onder het ijs heeft gezocht, is er geen slachtoffer aangetroffen.

Ondanks de grootschalige inzet en de serieuze vermoedens van een mogelijke val in het water, lijkt het erop dat er geen persoon in de sloot terecht is gekomen. De brandweer heeft uitgebreide zoekslagen uitgevoerd, inclusief onder het ijs, maar heeft niemand aangetroffen.  

Met deze vaststelling zullen de hulpdiensten hun activiteiten ter plaatse beëindigen. Omstanders kunnen langzaam terugkeren naar het gebied, en de afzettingen zullen worden opgeheven. De politie zal een nader onderzoek instellen om de oorzaak van de melding en de mogelijke verwarring te achterhalen.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen